ce vă oferim

Peleți Rumeguș Rășinoase - HS Timber Group

Au un diametru de 6 mm, o lungime de 20-45 mm și sunt un produs austriac ce corespunde normelor austriece M 7135 respectiv DIN plus 51731, fiind verificată tot timpul calitatea și puritatea acestora. Au o greutate de 650kg/m ster (0,65kg/L). Uscati la o umiditate de 8-10% au o putere calorică de c.a. 4200 kcal/kg = c.a. 4.9 kWh/kg.

Produsul se vinde la saci de 15 kg.
Prețul se negociază în funcție de cantitate.

Hrană uscată pentru câini Thank'Q

Thank’Q este o hrană uscată completă și echilibrată pentru sănătatea câinilor activi.  Conținutul de minerale ajută la menținerea sănătății dinților și oaselor. Ingredientele naturale, textura, forma și mărimea peletelor contribuie la satisfacerea apetitului cainelui tau. Conține cereale și derivate de origine vegetală, carne și derivate de origine animală, uleiuri și grăsimi, vitamine și minerale. (18% Proteine)

 

Disponibil în următoarele  variante: Pui sau Vită. 

Produsul se vinde la saci de 10 kg.
Prețul se negociază în funcție de cantitate.

Furaj Vitall Tradițional Puișor Starter

Furaj complet cu o perioadă de administrare de maxim 5 săptămani. Este compus din porumb, grâu, srot floarea soarelui, tărâțe grâu, srot soia, carbonat calciu, sare, fosfat monocalcic, premix vitamino-mineral. Acest produs este un furaj complet, nu trebuie amestecat cu alte produse furajere sau medicamente. Furajul se administrează la discreție.

Produsul se vinde la saci de 5 kg.
Prețul se negociază în funcție de cantitate.

De ce să ne alegi pe noi

Suntem o firmă din Craiova, a cărei misiune este de a comercializa peleți, hrană pentru animale și furaje pe piața din România. Scopul nostru este de a oferii clienților noștrii o alternativă fiabilă pentru pentru nevoile lor prin aducerea pe piață a unui produs de calitate superioară, la un preț corect.

 

Asigurăm contra cost transportul până la domiciliul clientului oriunde în Romania.

Transport oriunde în România

Prețuri negociabile

Livrare în 3 zile lucrătoare

Suport pentru clienții noștrii

Mesaj pe whatsApp
1
💬 Ai nevoie de ajutor?
Te așteptăm pe whatsApp
Salut,
Cu ce te putem ajuta?